Merhaba arkadaşlar! 
TRESAN ile 2.ci kampanyamızın hedefi sizlere yeni çıkan ürünü tanıtmak.
Özellikle varis gibi şikayetleriniz varsa ve damar deformasyonlarının önlenmesini istiyorsanız bu ürünü sakın kaçırmayın ve ayrıyetten bu ürünü kazanmak istiyorsanız kampanyamıza katılın)
Bu değerli Kraeuterhof Ayak ve Bacak  Kremi ile  kan dolaşımını hızlandırıp,
yorgun ve ağırlaşmış bacak ve şişmiş ayaklara rahatlatıcı bir  etki  sağlayabilirsiniz.


Yorgun bacak ve ayaklarınıza  yeniden canlılık kazandıran yüksek kaliteli bir ayak ve bacak  kremidir. Kırmızı Asma  Yaprağı ve At  Kestanesi ekstresi  gibi çok etkili, doğal ve çok eski zamanlardan beri bilinen etken maddeleri sayesinde  yorgun bacakların bakımını ve damarların korunmasını sağlamaya yardımcı olur. Kırmızı Asma Yaprağının ekstresinde bulunan Flavanoid maddesi ve At Kestanesi ekstresinde bulunan Escin ; ağrılı, yorgun, şişkin bacaklar ve varis gibi şikayetlerinin azaltılmasına ve damar deformasyonlarının önlenmesine yardımcı olur.Yeterince spor yapamamak,sağlıksız beslenme,devamlı oturmak veya sürekli ayakta durmak ,sigara içmek,bütün vücudun yükünü taşıyan ayak ve  bacaklarda ,özellikle bayanlarda dolaşımla ilgili sıkıntılar yaratmaktadır.Oluşan damar deformasyonları,ileriye dönük olabilecek varis oluşumlarının habercisidir.Varisler ancak cerrahi müdahale ile giderilebilir,ama varis oluşmasını önleyecek tedbirler alınabilir.Krauterhof Kırmızı Asma yaprağı kreminde bulunan Asma yaprağı  ve At kestanesi ekstresi,damar çeperlerini koruyarak oluşabilecek varislerin önlenmesine yardımcı olur.  


Kampanyaya katılacakların yerine getirmesini istediğimiz şartlar;

1- Facebook’ta  ASAM TÜRKİYE  sayfasına üye olmak.Sayfada eklenmiş olan “Özlerinde Doğallık Var  TRESAN-KRAUTERHOF” adlı resmi paylaşmak. 
2- www.asamturkiye.com   anasayfasında ve   www.tresan.com  sitesinde”tresan” başlığına tıklandığında alt sayfada  bulunan “F” (facebook’ta paylaş) ikonuna tıklayıp kendi Facebook hesaplarında siteleri paylaşmak.
3- Varsa bloglarında kampanyayı paylaşmak ve katıldığınıza dair burda yorum bırakmak.
Kampanyamız 10 ekimde bitiyor.
Kampanya da 3 KİŞYE verilecek hediyeler;
TRESAN Normal/Kuru yada Yağlı Isırgan Otu Şampuan 300 ml + KRAUTERHOF Kırmızı Asma Yaprağı Kremi 100 ml , set olarak bir kişiye verilecektir. 






HER TİP SAÇ İÇİN MUTLAKA BİR TRESAN VARDIR!
BİTKİSEL BAKIM,SAĞLIKLI SAÇ!







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder