Bohçam Com İle Gecelik Hediyemiz


Sizleri şimdi yeni bir firma ve yeni bir çalışma şekliyle tanıştıracağım..


Bohçam, doğrudan satış firması olarak 2003 yılında kurulmuş olan ilk Türk network marketing firmasıdır. Firmamız, modern bohçacı sloganı ile yola çıktığı ilk günden bugüne kadar, Türkiye’nin 81 iline yayılmış olan onbinlerce temsilciye ulaşmıştır. Tekstilden ev gereçlerine, geniş ürün yelpazesi ile her yaşa ve her türlü ihtiyaca karşılık vermeyi hedefleyen Bohçam, kaliteden ödün vermeden ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir doğrudan satış firması olarak yoluna devam etmektedir. Aileden biri olarak gördüğünüz Bohçam yeni temsilcilerle ileriki yıllarda da hız kesmeden kurmuş olduğu bu güçlü ağı genişletmeyi hedeflemektedir.
Dünyada 33 milyon, Türkiyede ise 600 bin kişinin tercih ettiği bağımsız, özgür ve çağdaş doğrudan alışveriş dünyasında Bohçam’ın dürüstlük, saygınlık ve içtenlik farkı ile çalışmak üzere sizleri de aramıza davet ediyoruz.


SİSTEMİMİZ:
Bohçam, Türkiye’nin her yerindeki mevcut temsilcilerine (Damla) gönderdiği kataloglar ile müşterilerden sipariş toplar ve bu siparişleri kargo ile damlalarına göndererek ürünlerin müşterilerine ulaşmasını sağlar. Bohçam, 6 ayda bir iki ana katalog ve yılda iki adet ara katalog çıkarır. Çalışma yöntemi ve iş prensipleri ile Bohçam diğer doğrudan satış firmalarından farklı olarak bağımsızdır, istediğiniz her ürünü dergimizde görebilirsiniz. Aktiflik şartı olarak herhangi bir alt limiz yoktur dolayısı ile senede bir defa olsa bile dilediğiniz miktarda sipariş vermek üyeliğinizin aktif tutulması için yeterli olacaktır.Ayrıca, yeni üye kayıt ederken bölge ve şehir sınırlaması yoktur.

Sitemizden sizlere aşağıda resmi bulunan gecelik hediyemiz.


**Ayrıca kampanyamızda şöyle bir olayda mevcut.Bohçam com network bir alışveriş sistemidir.Bayanlarımız için sunulmuş bulunmaz bir fırsat.Eğer artık evde oturmaktan sıkıldıysanız,kendi işinizi yapmak istiyorsanız bu olanağı size bohçam com sunuyor.Benim bloğum aracılığıyla eğer bu sisteme üye olursanız (referans olarak bloğumu gösterip) normalde ödenmesi gereken 15TL üyelik ücretini ödemiyceksiniz.Hiçbir ücret ödemeden üye olup kendi işinizin sahibi olacaksınız.Bence bu size sunulmuş vazgeçilmez bir avantaj, bi deneyin derim ;) Sitemizde geceliklerden aksesuarlara,elektrikli ev aletlerinden temizlik ürünlerine kadar herşey mevcuttur.Eğer Bohçamda Kariyer yapmak istiyorsanız Kariyer şeklini birde kendilerinden okuyun-->>TIKLAYIN LÜTFEN

Kampanya şartlarımız:

**İzleyicim olmanız
**Sitemizi www.bohcam.com girip incelemeniz,beğendiğiniz bir ürünü burada paylaşmanız
**Kampanyamızı faceinizde ve bloğunuzda paylaşmanız duyuru linkinizi burada belirtmeniz.

Kampanyamız 10 gün sürecek 11 Ekimde son bulacaktır ve kampanya sonunda kazanan kişiye resimde gördüğünüz gecelik kargo firmamız tarafından karşılanacak şekilde yollanacaktır..

Hepinize bol şans ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder