Papatya Diyarı...............Dengeli Beslen Kampanyamızla İki Kişiye Hediye Var..

28 Eylül 2010 Salı

Dengeli Beslen Kampanyamızla İki Kişiye Hediye Var..

 Dengeli Beslen işbirliğiyle sizlere Herbalife markasının ürününden hediye etmeyi düşündük..
Sitemizi incelemek isteyenleri buraya alalım :)

Kampanya şartlarına geçmeden önce Herbalife ürünlerini biraz tanıyalım..

1-

Ürün Özellikleri



Temel Herbalife ürünlerinden biridir. Soya proteini içeren bu leziz shake, ihtiyacınız olan besinleri minimum kalori ile sunan pratik bir beslenme ürünüdür. Beş farklı lezzet seçeneği vardır. Farklı tariflerle çok çeşitli lezzet alternatifleri elde etmek mümkündür. Formül 1, kilo kontrolü hedeflerinize erişmenizde size yardımcı olabilir.Ürün Seçenekleri:Vanilya,Çikolata,Çilek.Tropik Meyve,Kurabiye ve Krema..Detaylı bilgi için tık tık :)

2-
 
                                                                    Ürün Özellikleri



Herbalife Thermojetics Bitkisel Konsantre Çay , çeşitli bitki ve şifalı otlarla hazırlanan seçkin bir karışım içerir. Bu seçkin kombinasyonu vitalitenizi ve bedensel faaliyetlerinizi arttırma ve korumanıza olanak sağlayan bir sinerji üretir. Doğal yollardan zindelik düzeyinizi destekleyen, düşük kalorili, ideal ve canlandırıcı bir içecektir.Klasik,limon,ahududu ve şeftali çeşitleri bulunmaktadır

3-



                                                                   Ürün Özellikleri



Stres, hava kirliliği, yetersiz beslenme alışkanlıkları ve benzeri dış etkenler vücuttaki besin maddelerini yok edip bağışıklık sistemini olumsuz yönde etkileme eğilimindedir. Bu durum kilo kontrolünü zorlaştırabilir. Temel ShapeWorks ürünü olan Formül 2 Vitamin ve Mineral tabletleri içeriğinde bulundurduğu bileşenlerle vücudunuzu ve beslenme programınızı takviye eder, size daha iyi bir yaşam imkanı sunar

4-

Ürün Özellikleri



Taze ve canlandırıcı etkiye sahip Günlük Şampuan saçlarınızın her gün maruz kaldığı strese ve olumsuz dış etkilere karşı korunmasına yardımcı olur. Detaylı bilgi için tık tık :)

 5-
                                                   

                                                                  Ürün Özellikleri

 
Günlük Saç Bakım Kremi saçlarınızın sönmesine izin vermeden saçınızdaki nemin saklı kalmasını sağlar. Her iki ürün de canlandırıcı bitkisel aromaya sahip olup, günlük kullanım için uygundur.Detaylı bilgi için tık tık :)

6-
                                                                   
                                                                     Ürün Özellikleri



Heart modern kadının parfümüdür. Aralarında nilüfer çiçeği, yeşil sarmaşık, çay yaprakları ve gardenya esanslarının da olduğu bitki bazlı bileşenlerden oluşur.
Detaylı bilgi için tık tık :)
 
7-

                                                                       Ürün Özellikleri


Hafif bir narenciye kokusu üzerine yayılan yasemin, nilüfer çiçeği ve şakayık kokuları, bu sade ve modern kokunun özünü oluşturmaktadır.
Herbalife narenciye kokuları nilüfer ciceklerin şakayik kokularinin sade ve modern bayanların vazgeçilmez kokusudur vazgeçilmez bir kokuya sahiptir
Detaylı bilgi için tıklayalım :)






Sitemizde daha birçok ürün satışa sunulmuştur..İncelemek için tık tık :)
Detaylı bilgi almak isterseniz de info@dengelibeslen.com adresine mail atabilirsiniz bütün sorularınız seve seve cevaplanacaktır :)


Kampanyamızda çekilişi ben yapacağım ve şanslı iki kişiye 2adet Formül 1 Express Bar(çikolata bar) hediye edeceğiz..
 Ürün Özellikleri



Herbalife'ın en yeni ürünü olan Formül1 Express bar artık Türkiye de. Yoğun iş hayatında genellikle ne yiyeceğimizi bilemediğimiz için ya hiç bir şey yemeden öğleni geçirir ve akşam deliler gibi yemek yeriz yada aç olduğumuz için ne bulursak yeriz. İşte herbalife yeni bir ürünle bu sorunu ortadan kaldırıyor. Taşıması çok kolay olan herbalife’ın express barı hem çok lezzetli hemde gerekli besinleri dengeli bir şekilde içerir. sağlıklı beslenme için gerekli olan her şeyi ihtiva eder.

 
Bunun yanısıra sitemize blogum aracılığıyla üye olan herkese de aldığı ürün üzerinden %10 indirim uygulanacaktır..Ayrıca sitemiz kilo vermek,kilo almak isteyen ve sağlıklı beslenmek isteyen bütün üyelerine ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarak kilolarını kontrol etmelerine yardımcı olmaktadır

Kampaya şartlarımıza gelirsek..

**Blogumu izlemeye alalımm :)
**Kampanyamızı facebook,twitter ya da blogunuzda duyurun seçim sizin :) Linkinide buraya isim soyad ve maille ekleyinn :)))
**Sitemize üye olun ve üye olurken firma adına Papatya Diyarı yazın..Yazın ki ürün almak istediğinizde indirimden faydalanın :))

Şartlarımız bu kadar..Kampanyamız 20 Ekim gecesi sona erecektir..Katılacaklara bol şans diliyorum :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder