Tashtakı.com'dan Muhteşem Kampanya

Merhaba herkese yine kampanyatakipcileriyiz farkı ile çok güzel bir kampanya ile aranızdayım.
Sponsorumuz, http://www.tashtaki.com/

Kısaca Tashtakı

 
Tastakı, yarı değerli taşlardan takılar tasarlayan, aynı zamanda da piyasanın tüm seçkin modellerini en uygun fiyat garantisiyle kullanıcısıyla (müşterisiyle) buluşturan bir takı butiği. Oldukça zengin içeriğinin yanında eşi benzeri bulunmayan bir alışveriş sitesi Tashtakı.

Altyapı Açısından Tashtakı

Tashtakı’nın altyapısını incelediğimizde e-ticaret alanında deneyimli ve başarılı bir firma olan Ideasoft’un izlerine ulaşıyoruz. Tasarıma da imzasını atmış olan firma altyapı olarak da çok güzel çalışmış. Sitenin anasayfasına baktığınızda dinamik öğlerin siteyi ne kadar zengin gösterdiğini rahatlıkla görebilirsiniz. Üstte açılır bir menü ile başlayan hareket manşet sistemiyle devam etmekte. Ardından ürünlerin gösterimindeki kayan içerik sistemi oldukça başarılı. Aktif bir üyelik sistemi, gerçekten güzel işleyen bir alışveriş akışı ile site altyapı açısından da ne kadar sağlam olduğunu göstermekte.

Her Yönüyle Tashtakı

Tashtakı’yı inceledikçe gördüm ki bu site gerçekten müşteri odaklı bir firma ve firmanın bu güzel anlayışıyla bütünleşmiş interaktif bir website. Sitede ayrıca üye olmadan alış veriş yapabildiğiniz gibi 3D secure sistem ile inşâ edilmiş ve 128 bit SSL güvenli iletişim altyapısına sahip bir ödeme sisteminin güvenirliğinin rahatlığını yaşıyorsunuz. Kısacası aklınızdaki tüm sorulara cevap veren bir e-alışveriş sitesi Tashtakı.

Davet et kazan sistemi.

Tashtakı’ya arkadaşını davet eden kişi 10 TL değerinde hediye çeki kazanmakta.
Ödeme seçenekleri arasında Turkell Mobil Ödeme gibi oldukça güzel bir hizmetleri de bulunuyor.
Aldığınız ürünün ödemesini internet üzerinden yapmak istemezseniz, kapınıza gelen servis yetkilisine kapıda ödeme yapabilmektesiniz. [...]
Tashtakı’dan ürün almak yerine, bu site sayesinde taşlar ve takılar hakkında bilgi sahibi de olabiliyorsunuz. [...]
Hızlı bir şekilde büyüyen Tashtakı çok yakında tanınmış bir kaç ünlü takı tasarımcının sergisine ev sahipliği de yapacak. Böylece müşterileri uygun fiyatla bu çok tanınmış simaların tasarımlarına sahip olma şansını yakalayacak.
Yüksek hizmet kalitesine sahip olduğu gibi piyasanın en seçkin modellerini en uygun fiyatlarla değerli müşterilerine sunmakta.
En önemli nokta ise sitede her an bir süprizle karşılaşabileceğiniz gibi hiç beklemediğiniz bir anda cazip kampanyalara denk gelebilir ve indirimler yakalayabilirsiniz.

http://www.yakuter.com/tashtaki-alisveriste-farkli-pencere/  'Erkan Yakut tarafından tashtakı incelemesidir.
Uzun uzun yazdık çünkü gerçekten hem ürünleri hem kaliteleri ile mükemmel bir firma www.tashtaki.com

Gelelim kampanyamıza.

* http://www.tashtaki.com/index.php?do=members/signup üye olmak
* Begendiginiz 1 ürüne yorum yazmak.
* http://www.facebook.com/tastaki grubuna katılmak ve arkadaş listenizi davet etmek.
* Son olarakta blogunuzda (özellikle)yoksa eger facebook sayfanızda paylaşmak ve bunları yaptıgınıza dair bir yorum da bu postun altına bırakmak olacak.

Hediyelerimiz neler mi?
Ben bayıldım sizlerinde begenecegini umud ediyorum.

http://www.tashtaki.com/index.php?do=catalog/show2&p=41
Kazananlar buradan istedigini seçebilecek.(Bu en güzeli degilmi)
Daha bitmedi tam 3 arkadaşımız kazanacak bu güzel takılardan fakattttt 1. nin hediyesi süpriz olacak ve www.tashtaki.com belirlicek.(sanırım daha güzelleri de var :)

Bir kaç örnek ekleyelim :)
KAMPANYAMIZ 15 EKİM DE SON BULACAKTIR.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder