IXORA PARFÜM SPONSORLUĞUNDA 2 KİŞİYE PARFÜM HEDİYEMİZ

14 Ekim 2010 Perşembe

IXORA PARFÜM SPONSORLUĞUNDA 2 KİŞİYE PARFÜM HEDİYEMİZ
ESPAŞ KOZMETİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA TİC. LİMİTED ŞİRKETİ 2000 yılında kurulmuş bir aile şirketidir. Genç ve dinamik kadrosuyla zaman içerisinde hedeflerini büyüterek hızlı bir gelişim sergilemeye devam etmektedir. Mevcut olanaklarını geliştirerek uzman kadrosuyla kozmetik piyasasında yerini kanıtlamıştır. Üretimini kimya mühendisi kontrolü altında teknik kadrosuyla hijyenik laboratuvar şartlarında yapmaktadır. AR-GE destekli çalışmanın bilinciyle sağlam bir alt yapı oluşturmuştur.
Merkezinde her türlü istek ve şikayetleri anında çözümleyen, müşterilerle birebir iletişim sağlayan satış departmanı, müşterilerimizin istek ve siparişlerini anında çözüme ulaştırarak müşteri memnuniyetini temel ilke edinmiştir.
Espaş Kozmetik olarak ana markamız olan İXORA markası ile toplam 500'ün üstünde bay-bayan parfüm çeşitleri, salyangoz kremi, otomatik oda spreyi, oda kokusu, gülsuyu, bebe kolonyası, limon ve tütün kolonyaları, duş jeli ve kil maskesi ile sizlere hizmet vermektedir.
Türkiye genelinde 54, yurtdışında ise 4 tane İXORA SHOP mağazası ile pazardaki yerini kanıtlamıştır.
2009 yılında yeni yapılanma modeli ile kurumsallaşmayı ve genişlemeyi hedef almıştır. Sağlam altyapısı, uzman personeli ve geniş ürün yelpazesi ile girişimcilere kar marjı en yüksek, cazip fısatlar sunmaktadır.Türkiye genelinde artan talep karşısında İxora Shop mağaza sayımızı çoğaltarak sizlere alışveriş imkanı sunuyoruz. 2011 yılında İXORA SHOP Mağazalarımızın sayısını 100 olarak hedeflemekteyiz.Üretimde; ithal ham maddeler kullanarak kalitesinden ödün vermeyerek, dış piyasaya açılmıştır. Ürün kalitesine güvenerek Azerbeycan, Belçika, Türkmenistan, Rusya vs. ülkelere ürünlerini ihraç etmektedir aynı zamanda Ukrayna , Irak, Almanya , Kazakistan, Kıbrıs, Lübnan ile de görüşmeler devam etmektedir.




Eveeet firmamızı genel olarak tanıttıki şimdide benden dinleyin :) Görseldede gördüğünüz üzere Kavak Yelleri ve Deli Saraylı Dizilerimizinde sponsorluğunu yapmaya başlamış firmamız.
Ixora Parfüm sitemizde isteğinize yönelik her türlü kokuyu bulabilmeniz mevcut, ayrıca;

Kil Maskesi, Salyangoz kremleri ve Duş Jelleride mevcut.

Bu arada size bir şeyi daha belirtmeden geçemeyeceğim arkadaşlar ve hepinizde bence müptelası olacaksınız eminim:) İxora Parfüm' de her hafta 3 kişiye hediyesi olan oyunu gördünüzmü :) bence çoğunuz görmediniz:)
DETAYLAR İÇİN TIK.

Veee İşte Hediyemiz
KATILIM ŞARTLARIMIZ

1- Ixora Parfüm sitemize üye olmak,

2-
Ixora Parfüm Facebook Sayfamızı beyenmek ve arkadaşlarınıza önermek,

3- Blogunuzda yada Facebook profillerinizde kampanyamızı paylaşmak,

4- İzleyicim olmak,

5- Şartları yerine getirdiğinize dair isim ve soyisim belirterek yoruma yazmanız

İşte hepsi bu kadar, kampanyamız 25 EKİM SAAT 20,00'da sona erecek çekilişle 2 kişiye
E101 KING orijinal ( bay kazanırsa ) yada B080 APEX orijinal ( bayan kazanırsa ) parfüm hediye edecek sitemiz.

Ixora Parfüm ve Dilara Hanıma bana ve bloguma göstermiş olduğu ilgisi ve samimiyeti için çok teşekkür ederim:)
http://kalitetutkunu.blogspot.com/2010/10/ixora-parfum-sponsorlugunda-2-kisiye.html 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder