MUTFAĞIMIZA BİR YENİ MARKA İLE SÜSLÜYORUZ


Merhaba arkadaşlar sizler için en iyi olanı bulmak bizim için bir görev haline geldi.Şimdi mutfakta yemek yapmak zevk olurken ,artık yemek yemekte zevk olacak.Kokusunu duyan komşular size koşacak o yüzde biraz yemeğinizi fazla yapın.Salud ile mutfağımıza lezzetler gelecek.

Salud ve Sağlık
Salud dökme demir kaplar, yemek pişirmek için en doğru seçimdir. Pişirilen yemeklerin, besin değerlerini kaybetmemesi Salud Dökme Demir Mutfak ekipmanlarının en önemli niteliklerinden. Bunun yanı sıra dökme demirden üretilmiş olması nedeniyle Salud tava ve tencerelerde pişirilen yiyecekler demir açısından zenginleşiyor. Bu sayede kandaki demir eksikliğini (anemi) gidermekte yardımcı bir etkisi var. Bayanlarda ve çocuklarda kansızlık oldukça yaygın olduğu için çocuklu ailelerde dökme demir ekipmanların kullanması uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.
Ürünler

Tava Grubu


Tencere Grubu


Servis Grubu


Setler

SALUD ÜRÜN ÇEŞİTLERİNİ YAKINDAN TANIMAK İÇİN ADRESİMİZ
http://www.salud.com.tr/
HEDİYE EDECEĞİMİZ ÜRÜNÜ YAKINDAN TANIYALIM

Grill Pan - Döküm Tava
Tek tavayla evde barbekü keyfi... Salud Dökme Demir’den on parmağında on marifet olan bir ürün daha; işte karşınızda Grill Pan. İster ızgara gibi kullanın, ister tava gibi, ister fırın tepsisi gibi.
Tek tavayla evde barbekü keyfi Salud Dökme Demir’den on parmağında on marifet olan bir ürün daha; işte karşınızda Grill Pan. İster ızgara gibi kullanın, ister tava gibi, ister fırın tepsisi gibi. Nasıl kullanırsanız kullanın artık yemeklerinizin lezzetinden, kıvamından ve besin değerlerinden emin olacaksınız. Çünkü Salud Grill Pan, ısıyı yavaş yavaş ve eşit miktarda dağıtırken, daha hızlı, daha sağlıklı ve daha pratik bir pişirme yöntemi sağlıyor. Salud Grill Pan’i özel yapan sadece bunlar değil, bu ürün size evde barbekü keyfini sunuyor. İster lezzetli bir biftek, ister enfes bir kuzu şiş; bu ürün ocakta çok yüksek sıcaklıklara ulaşarak, kırmızı eti, tavuğu, balığı inanılmaz bir lezzette pişiriyor. Dilerseniz sebze yemeklerini de Grill Pan’de pişirmeniz mümkün.
Grill Pan ölçüleri: Çap: 28 cm
Derinlik: 5 cm


104.00 TL ÜRÜN FİYATI





SİZE GÜZEL BİR TAFİF VERELİM ÜRÜNÜMÜZ İLE YAPABİLECEĞİNİZ
İtalyan Balık Yahnisi (4 Kişilik)
01 Temmuz,201S0
Grill Pan ie yapabileceğiniz bir tarif payla
Malzemeler
4 adet dondurulmuş beyaz etli balık
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan,
1 kırmızı biber
2 orta boy kabak
100 gr mantar
300 ml domates sosu
1 çay kaşığı limon suyu
Tuz ve karabiber.
Yapılışı
Grill Pan tavanızda donmuş balıkları bir defa çevirerek pişirin. Mini Cook tencerenize biraz yağ koyarak soğanı, kırmızıbiberi ve kabakları ekleyip 10 dakika orta ateşte kızartın. Mantarları ekleyip 3 dakika daha karıştırarak pişirin. Domates sosunu ve limon suyunu ekleyin. Tuz ve biberi de ilave ederek pişirin. Ardından tavanızda ızgara yaptığınız balıkları Mini Cook’unuza yerleştirin ve sosu üzerine dökün. 5 dakika boyunca kapağı açık olarak pişirin. Balıkları kırmadan bir servis tabağına aktardıktan sonra üzerlerine ve kenarlarına sos döküp, maydanoz ve limon parçalarıyla süsleyip servis yapın.
salud ile yapabileceğiniz yemek tariflerini http://www.salud.com.tr/page.php?act=listArticles
adresinden bulabilirsiniz.
KAMPANYA KOŞULLARIMIZ
*İZLEYİCİM OLUN
*ÜRÜNLERE YORUM BIRAKIN.LİKİNİ YORUM OLARAK BIRAKMAYI UNUTMA ŞANSIN YANAR
*ÜRÜNLERDEN İSTEDİĞİNİZİ FACEBOOK SAYFASINDA PAYLAŞIN.LİKİNİ YORUM OLARAK BIRAKMAYI UNUTMA ŞANSIN YANAR.
*KAMPANYAMIZI DUYURUN.LİKİNİ YORUM OLARAK BIRAKMAYI UNUTMA ŞANSIN YANAR
NOT:KAMPANYAMIZ 1 AY SÜRECEK VE KARGO FİRMAMIZA AİT
HEPİNİZE BOL ŞANSLAR
F.Gülşah KUTLUAY"A BU ŞANSI BİZE VERDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
http://gonlumunpenceresi.blogspot.com/2010/10/mutfagimiza-bir-yeni-marka-ile.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder