www.ceyyiz.com 'la 10 Kişiye 3'lü Makyaj Çantası Seti Hediyee

Bildiğiniz gibi hayatta en zor şeylerden biridir evlilik hazırlıkları.
Kınadan gelinliğe, mutfaktan bohçaya, nikah şekerlerinden ayakkabıya kadar bir sürü detay bir sürü ihtiyaç çıkar birden bire ve aynı zamanda hepsine yetişebilmekte oldukça  zordur. 


Ama bu kampanyamızda size bahsedeceğim siteyle artık bütün bu yorgunluklardan kurtulacaksınız çünkü evinizde oturduğunuz yerden bütün ihtiyaçlarınızın kaliteli ve en uygun fiyatlarla kapınıza kadar gelmesinin keyfini yaşayacaksınız. 

Evettt yanlış duymadınız www.ceyyiz.com 'la bütün bu kargaşaya sonnn...
Aynı zamanda da yaptığınız alışveriş tutarının %2'si kadar  ceyyiz puan kazanacak ve hediye puanlarınızla dilediğiniz kadar alışveriş yapabileceksiniz.

Üstelik yanlızca alışverişle değil  ürünlere yaptığınız yorumlarla ve beğendiğiniz ürünleri arkadaşlarınıza tavsiye ederekte ceyyiz puanlardan kazanabileceksiniz.( Ürünlere yapılacak yorumlar 50 Ceyyiz puan, tavsiye edilecek her ürün 100 Ceyyiz puandır).



Şimdide gelelim harika  kampanyalarımıza. Kampanyalarımız diyorum çünkü iki muhteşem kampanya birden başlatıyoruz ve eminim ki ikisini de çok beğeneceksinizz:=)

Birinci kampanyamız sitemizden 30 ARALIK 2010 tarihine kadar 50 TL ve üzeri alışveriş yapanları oldukça sevindirecekk bir haber...



Sitemizden ( www.ceyyiz.com ) 30 Aralık 2010 tarihine kadar 50 tl ve üzeri alışveriş yapanlarlar arasında (iade etmemek şartı ile ) çekilişle bir kişi resimde gördüğünüz muhteşemmmm abiyeye  hiç bir ücret ödemeden sabip olacakkk. 
Harika bir haber dimii :=)) Bence bu kampanyayı sakın kaçırmayınn hemenn sitemizdeki ürünlerimizi incelemeye başlayınn vee sizde alışveriş yaptıkça kazanınnn => www.ceyyiz.com

İkinci kampanyamızz isee takılarını, kremlerini ve makyaj malzemelerinii koyacak yer bulamayan , dağınıklıktan şikayetçii kozmetik çılgınlarınaa  :)

Bu kampanyamızda tam 10 kişiye muhteşem bir hediyemiz olacakk. Evett tahmin ettiğiniz gibi resimde görmüş olduğunuz 3'lü makyaj çantamızdan 10 şanslı katılımcımıza hediye ediyoruzzz ve bu güzel kampanya için www.ceyyiz.com 'a çokk teşekkür ediyorum...

İştee kampanyamıza katılmak için yapmanız gereken minik şartlarımızz;


*İzleyicilerim arasında olmanızı ( İletişim için)


*Sitemize üye olup ürünleri incelemeniz ve beğendiğiniz en az 2 ürüne yorum yapmanızı
( www.ceyyiz.com )

*Son olarakta kampanyamızdan blogunuzda veya facebook adresinizde bahsetmenizi istiyorum 


Gördüğünüz gibi katılım sitemizden alışveriş yapmak kadar kolay :=)))

Kampanyamız 31 EKİM 2010 tarihinde saatler 00:00'ı gösterdiğinde son bulacak olup kargo ücreti talihlimize aittir.(En fazla 5 tl)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder