kozmetik markalarla ilk kampanyama bekliyorum

2010 yılından beri faliyet gösteren Kozmetikmarkalar.com; 2010 yılında sağlık ve güzellik sektörüne Kozmetikmarkalar.com ile hızlı bir giriş yapmış ve kısa sürede internet üzerinde aranan bir firma haline gelmiştir. Her zaman dürüstlük ve müşterilerine saygı ilkesini kendine amaç edinen Kozmetikmarkalar.com geniş ürün yelpazesi, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi servislerin geliştirilmesi konusundaki becerileri ile sağlık ve güzellik sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam etmektedir.
 
AmaçKozmetikmarkalar.com  sizleri ürün fiyatları,güncel kampanyalar ve markalar hakkında sağlıklı bilgilendirmek ve bunları siz değerli müşterilerimize doğru bir şekilde yansıtabilmektir.Bizimle olduğunuz için teşekkürler. 
  
Nuslank X-tra Gel (Extra Jel) Sıkılaştırıcı ve İnceltici Jel Krem 75 ml (YENİ ÇANTA BOYU)

Açıklama:
Hollanda'da üretilip Türkiye'de satışa sunulmuştur. Formülündeki maddelerin etkileri ile vücutta bölgesel olarak yağ birikimi görünümünü azaltmaya, bu bölgeleri sıkılaştırmaya, bölgesel incelmeye destek olur ve vücutta selülit görüntüsünü azaltmada yardımcı üründür.


X-Tra Gel (Extra Jel) doğal içeriğiyle belli bölgelerdeki yağ birikimi ve selülit görünümünün azaltılmasında etkindir.


Siz uyurken, tatildeyken ya da çalışırken, gösterdiği etki sayesinde incelme ve sıkılaşma tüm gün boyunca devam eder.


Nuslank X-Tra Gel (Extra Jel), göbek, bel ve basen inceltme, selülit düzenleyici ve sıkılaştırma konusunda devrim yaratan bir üründür. Yıllardır Hollanda'da satılan bu mucize ürün artık Türkiye'de.


Araştırmalara göre kadınların % 85-98'inde belirli ölçüde selülit ve bölgesel yağlanma olduğunu göstermektedir. Dolaşım ve hormonal bozukluklar, çevresel faktörler, sağlıksız beslenme sonucu meydana gelen selülitler ve bölgesel yağlanmalar ciltte pütürlü, sertleşmiş ve muntazam olmayan 'portakal kabuğu' şeklinde istenmeyen bir görüntüye sebep olur.


NuSlank X-Tra Gel (Extra Jel), formülündeki guarana ve diğer bitkisel polifenollerin etkisi ile vücutta bölgesel olarak yağ birikimi görünümünü azaltmaya, bu bölgeleri sıkılaştırmaya, bölgesel incelmeye destek ve vücutta selülit görüntüsünü azaltmada yardımcı üründür.

X-Tra Gel (Extra Jel) doğal içeriğiyle belli bölgelerdeki yağ birikimi ve selülit görünümünün azaltılmasında etkindir. Siz uyurken, tatildeyken ya da çalışırken, gösterdiği etki sayesinde incelme ve sıkılaşma tüm gün boyunca devam eder.


Hollanda'dan ithal Nuslank X-Tra Gel (Extra Jel), kadınların korkulu rüyası selülit görünümü, göbek, bel ve basen ve sıkılaştırma konusunda devrim yaratan bir ürün niteliğindedir.


X-Tra Gel (Extra Jel)'in Etkisi


• Bölgesel incelme sağlanmasına ,
• Cildin altında var olan selülitlerin giderilmesine,
• Ciltte elastikiyet ve sıkılaştırma sağlanmasına,
• Cilt altında toplanmış portakal kabuğu görünümünün azaltılmasına,
• Cilt yüzeyinin altında kan dolaşımının arttırılmasına,
• Cilt yüzeyinin düzleştirilmesine, pürüzsüz bir cilt oluşumuna,
• Ciltte ferahlık, canlılık hissinin sağlanmasına,


yardımcı olur.


X-Tra Gel (Extra Jel) ile Selülit


Tıptaki adı hidrolipodistrofi olan selülit, derinin alt tabakasındaki yağ dokusunun bağ dokular arasında sıkışması sonucunda derinin üst kısmının portakal kabuğu görüntüsü almasıdır. Dolaşım ve hormonal bozukluklar sonucu bağ dokusunda lokal olarak sıvı toplanmasıdır. Selülit oluşumunda küçük damar dolaşımı yavaşlar ve damar bütünlüğü bozularak dışarı , doku içine sıvı sızar. Burada yağ dokusu su hücreleri arasında birikir ve zamanla selülitler oluşur.


Ciddi bir problem olan selülit, sanılanın aksine sadece kilolu bayanlarda görülmez. Zayıf ya da şişman her kadının korkulu rüyasıdır. Selülit, daha çok bayanların kalça, basen, dizin ve bileğin iç kısımları, baldırların arkası ve üst bacak bölgelerinde yoğunlaşır.



X-Tra Gel (Extra Jel) ile Sıkılaştırma


Aşırı hareketsizlik, çok sık kilo alınıp verilmesi sporu bırakma yada doğal yaşlanma süreci içinde özellikle karın, kalça, bacak içleri ve kol üstelerinde gevşeklik ve deformasyonu meydana gelir. Yukarıda belirttiğimiz nedenler dışında, kişinin genetik özellikleri açısından da bağ dokusu zayıf olabilir. Dolayısıyla yaşı ilerlemiş bir kişide elastikiyet kaybı daha sık görülmekle birlikte, genç bir kişide de bu tür deformasyonlar olabilir.


Vücudumuzda elastikiyet kaybı olup olmadığını anlamının çok basit yöntemleri vardır. Örneğin üst bacak bölümünüzü sıkıştırdığınızda doku sanki bir hamur parçası gibi kıvrılıyor yada hızlı bir şekilde yürürken kalça ve bacaklarınızın “jöle” gibi hareket ettiğini hissediyorsanız bu o bölümdeki kasların yeterince güçlü olmadığı için deforme olduğunun göstergesidir.


Vücut sıkılaştırma uygulamaları sporun yanı sıra, MOOİ Jel içeriğindeki bitkisel polifenollerin etkisi ile güçlendirilmelidir.


X-Tra Gel (Extra Jel)  ile Bölgesel İncelme


Bölgesel fazlalıklar kişinin yaşına ve boyuna göre normal görünüm ve kiloda olan bir kişinin vücudunun sadece belirli yerlerinde oluşan ve depolanan yağ birikimleridir. Bu daha çok vücudumuzdaki yağ dağılımı ile ilgili bir durumdur. Giyinikken çok ince gibi görünen bir bayanın bikini ile belden aşağısının üstüne oranla daha geniş yada kalın olduğuna çok sık rastlarız. Bunun tam terside mümkündür, yani bacakları çok ince olduğu halde mide, bel, karın bölümünde yağlanma olanlarda vardır.


Göbek bölgesi, kadın ve erkekte en çok yağ birikiminin olduğu bölgedir. Cildin hemen altında yağ dokusu bulunur ve bu bölgede yağ birikimleri meydana gelir.


Bel bölgesinde yağ birikimi olduğunda kalınlaşma meydana gelir. Kadın ve erkek estetiği açısından bu bölge son derece önemlidir. Özellikle yağ birikimi yan boşluklarda olmaktadır.


Basen bölgesinde yağ birikimi kadınsı konturların bozulmasına neden olur.


Sağlıksız beslenme, spor yapamama, bazı metabolik ve hormonal hastalıklarda istenmeyen göbek, bel basen yağların oluşmasına sebep olur. Bu durumda yapılması gereken kişinin yaşına, yeme yeme içme alışkanlıklarına, vücut yapısına ve vücudundaki yağ dağımılımına göre bölgesel uygulamalarla sorunlu bölgedeki yağ birikimini gidermektir.


X-Tra Gel (Extra Jel)'in Kullanımı
 

Günde 3 kere, yağlanmanın ve selülit görünümünün olduğu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır.


Daha etkili bir sonuç için;


NuSlank X-Tra Gel (Extra Jel)'in uygulanacağı bölge temiz ve kuru olmalıdır. Emilim sağlanıncaya kadar masajın uygulanması, ürünün etkinliğini arttırma açısından önemlidir. Uygulamadan 5 dakika kadar önce bölgenin ılık havlu ile kompresi, derinin gözeneklerinin açılmasına ve buna bağlı olarak aktif bileşenlerin deriye daha hızlı nüfuz ederek etkilerini daha çabuk göstermelerini sağlar. Aktif bileşenler kan dolaşımına katıldıktan 15 dakika sonra ilk etkiler görülmeye başlar.


NuSlank X-Tra Gel (Extra Jel)'in etkisini görmek için;


Kullanım öncesi ölçünüzü alın. Jeli uyguladıktan 15 dakika sonra tekrar ölçüm yaptığınızda NuSlank X-Tra Gel (Extra Jel)in etkisini görebilirsiniz.


X-Tra Gel (Extra Jel)'in Yan Etkisi


İlaç değildir. Şimdiye kadar belirtilen bir yan etkisi görülmemiştir.
Dikkat Edilecek Hususlar
Yüze uygulamayınız.
Herhangi bir ilaç kullanılıyorsa kullanmadan önce doktora danışılması gerekir.
Hamileler ve bebek emzirenlerin kullanmadan önce doktora danışması tavsiye edilir.
İçeriğindeki deniz yosunu iyot içerdiğinden Tiroid hastaları kullanmadan önce doktora danışmalıdır.
İçindeki etken maddelerden herhangi birine alerjisi olan kişilerin kullanması tavsiye edilmez.
Bu ürün herhangi bir rahatsızlık, hastalık teşhis, tedavi ve ya önleme amacı ile kullanılamaz.


X-Tra Gel (Extra Jel) İçeriği


Guarana : dünya üzerinde kafein yönünden en zengin bitkidir. Lipolitik etkisiyle kafein, bulunduğu bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağ yakımının hızlandırılmasına yardımcıdır.
Macrocystis Pyrifera : Deniz yosunundan elde edilen dünyada en hızlı büyüyen bitkilerden biridir. Cildin esnekliğini artırır, sıkılaşmasını sağlar.
Hydrolyzed Wheat Protein (Hidrolize Buğday Proteini) : Amino asitler bakımından zengin olan bu proteinler cilt dokusunu besler ve cildin esneklik ve sıkılığını artırır.
Juniperus Communis(Ardıç) : Kan dolaşımını arttırır. Cildi sıkılaştırıcı ve selülit görünümünü azaltıcı etkisi vardır.
Rosmarinus Officinalis (Biberiye) : Dolaşım bozukluğu olan bölgede, kan dolaşım hızını arttırır. Böylece hücrelere daha iyi oksijen gitmesini sağlar. Cilt altında birikmiş portakal kabuğu görüntüsüne yol açan fazla sıvılara etkiyerek, selülit görüntüsünün hafifletilmesine yardım eder. Cildin sıkılaştırılmasında görev alır.
Pelargonium Odoratissimum (Itır) : Cildi güzelleştirir. Hoş koku verir.
Citrus Grandis(Greyfurt) : Bileşiminde C vitamini, kalsiyum, fosfor ve potasyum, E vitamini vardır. Antioksidan etkisi serbest radikallere karşı savaşır. Ayrıca kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi vardır.
Citrus Dulcis (Portakal) : Cilt dokusunu güçlendirir. Ayrıca ciltte sıkılaştırıcı ve uyarıcı etkisi vardır.

ilk kampanyamı yapmama destek olduğu için kozmetikmarkalar.com'a çok teşekkür ederim.

http://www.kozmetikmarkalar.com/

ŞARTLARIMIZ
1.BURDAN  sitemize üye olmak ve ürünlere yorum yazmak yorumunuza linki eklemek
2.blogunuzda,facede,tiwetterde  ya da friendfeed kampanyamızı duyurmak
3.blogumun izleyicisi olmak

kampanyamız sonunda 1 kişi bu ürüne sahip olacak.
son katılım 11 kasım.kargo degerli firmamıza ait..

ilk kampanyama katılımlarınızı bekliyorum.herkese şimdiden çok teşekkürler ve bol şanslarr..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder