14 Ekim 2010 Perşembe

Vip Dukkandan 2 Kişiye Hediyemiz Var..//26 Ekim

Merhabalaar :)
Sizlere şirin mi şirin bir hediyemiz var..Ama öncelikle Vip dukkanı tanıyalımm :)

VIPDUKKAN.COM
Vipdukkan.com Özel Alışveriş Kulübü, sadece kendi üyelerine özel avantajların sunulduğu kapalı devre bir alışveriş sistemi olup prestijli markalara ait özel kampanyaların sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle satışa sunulmasıdır

Vipdukkan.com, en iyi hizmetin, en uygun fiyatla sunulması prensibiyle 1990 yılında kurulan Global Restaurant Group A.Ş. bünyesinde, kapılarını çok yakında açıyor.

Yedi ayı aşkın bir süredir kuruluş ve alt yapı çalışmalarına devam etmekte olan Vipdukkan.com, dünyada giderek büyüyen Private Shopping (Özel Alışveriş) sisteminin, Türkiye’deki en geniş ürün ağı ve en seçkin üye profiline sahip web sitesi.

Prestijli markalara ait özel kampanyaların sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle satışa sunulacağı Vipdükkan özel alışveriş kulübü; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu bünyesinde barındırıyor.

Just Cavalli’den Ferre’ye,Ray Ban’den Nautica’ya Dolce Gabbana’dan Steve Madden’e,Bvlgari’den Nine West’e uzanan 600’ü aşkın seçkin markanın anlaşmalı ürünlerini vitrinlerine taşıyan vipdükkan sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunacak ve Vipdükkan’da var olan her ürün mutlaka piyasa fiyatlarının çok daha altında olacak.

Bu alışveriş keyfini yaşamak ve bu seçkin kulübe dahil olmak isteyenler ya siteye bir kulüp üyesi tarafından davet ediliyor ya da referans göstermeleri gerekiyor. Üstelik herhangi bir üyelik ücreti de bulunmuyor. Şu anda 250 bine yaklaşan seçkin üye profiliyle Türkiye’de özel alışveriş sisteminin öncü firmaları arasında yer almayı hedefliyor.


Üyeler, dünya markalarının ilgi çekici ürünleri, özel avantajları, %80 e varan indirimleri ya da fark yaratan kampanyalarıyla ilgili, e-bülten ile bilgilendiriliyor ve sürekli düzenlenen kampanyalar ve fırsatlarla tanışıyor.


Böylelikle Vipdükkan’da yer alan her yenilik ilk size ulaşıyor!


Siz de bu seçkin alışveriş kulübüne üye olduğunuzda inanılmaz indirimleri ve kaçırılmayacak fırsatları yakalayabileceksiniz.



Kampanyamızda aranızdan şanslı 2 kişiye bu sirin alarm saatini hediye edeceğizzz.. :)
Kampanya şartlarına gelecek olursakk...

*Bloguu izlemeye alalımmm
**Facebook sayfamızı beğenelimm
***Burdan sitemize üye olalımm
****Kampanyamızı facebook ya da bloglarda duyurup,linkleri ad soyad ve maille buraya yazalımmm :)

Kampanyamız 26 Ekim arihinde sona erecektir.. Katılan herkese bol şans diliyorum..Kargo ücreti firmamıza aittir :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder